Melnā Ceilonas tēja
Melnā tēja ir vispopulārākais Ceilonas tējas veids. Lai pagatavotu labāko melno tēju, melnās tējas lapas plūc ar rokām. Šis paņēmiens nodrošina, ka lielos daudzumos tiek novāktas tikai divas lapiņas un pumpurs. Pēc tam, kad šīs lapas sakalst, tās sarullē, fermentē, žāvē un pēc tam izsijā. Melnā Ceilonas melnās tējas visai bieži izmanto ledus tējas pagatavošanai. Tējas pagatavošanas procesā var pievienot daudz citu augļu un garšu.
Ceilonas melnās tējas regulāra dzeršana uzlabo gan ārējo, gan iekšējo veselību. Tā aizkavē kuņģa, artēriju un sirds slimības. Tā ir īpaši piemērota stresa apstākļos, jo veicina gan imunitātes stiprināšanu, gan organisma atjaunošanu. Kvalitatīva melnā tēja ir ieteicama iespējamai diabēta novēršanai vai organisma atjaunošanai pēc ārstēšanās.
Melnās tējas pagatavošana: 95°-98°C siltā ūdenī tēja jātur 2-4 minūtes.
- Kārtot pēc Noklusējuma secība
- Attēlot 15 produktus lapā